1 » Opinie o sklepie2

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: JadwigaR
  • Data napisania recenzji: 03-04-2018
Jestem bardzo zadowolona z zakupów i samej kosiarki elektrycznej MAKITA. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Janusz Stec
  • Data napisania recenzji: 11-02-2018
Bardzo udane zakupy. Szybka wysyłka, bardzo dobra komunikacja. Pracownik sklepu podpowiedział mi dobór odpowiednich narzędzi do tych samych akumulatorów. Ja o tym nie wiedziałem. Duży plus. Polecam. Sprzęt bardzo dobry.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Darek45
  • Data napisania recenzji: 08-02-2018
Fachowa obsługa naprawdę.Polecam. Szybka dostawa również godna polecenia.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Adam
  • Data napisania recenzji: 08-02-2018
Jestem bardzo zadowolony, szybko sprawnie i na temat, bez owijania w bawełnę. Znają się na sprzęcie jak mało kto.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Rom@n
  • Data napisania recenzji: 30-01-2018
Bardzo szybka realizacja zamówienia , sprzęt zgodny z opisem, polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paulina
  • Data napisania recenzji: 04-01-2018
Polecam sklep.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: McGregor
  • Data napisania recenzji: 03-01-2018
Sklep ma dobrą ofertę w dobrych cenach, strona bardzo obszerna i czytelna. Towar dotarł do mnie w mniej niż 24h od momentu złożenia zamówienia. Paczka doskonale zabezpieczona do transportu. Już dawno nie miałem takiej przyjemności z kupowania w necie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 02-01-2018
Polecam, jestem bardzo zadowolony zakupu w tym sklepie. Bardzo szybka dostawa, wszystko zgodne z opisem, a nawet lepiej wygląda w realu.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Rafał
  • Data napisania recenzji: 23-12-2017
Zakupiłem już kilka produktów w tym sklepie, za każdym razem szybka dostawa, bardzo dobry kontakt odpowiedz, nawet w nocy i ceny mocno atrakcyjne.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Halina
  • Data napisania recenzji: 22-12-2017
Bardzo polecam ten sklep. Spisali się na medal przed samymi świętami. Dziękuje!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Zdzisław
  • Data napisania recenzji: 20-12-2017
Polecam ten sklep. Moje zamówienie ostało zrealizowane blyskawicznie!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Heniek
  • Data napisania recenzji: 18-12-2017
Polecam w 100 %, szybko, sprawnie. 100% satysfakcji. Świetna cena!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: PiotrekZ
  • Data napisania recenzji: 15-12-2017
Bardzo szybka i bezproblemowa obsługa zamówienia. Polecam!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jakub
  • Data napisania recenzji: 14-12-2017
Zamówiłem w południe a następnego dnia miałem w domu. Ekspres i bardzo cena dobra. Szczerze polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grzegorz
  • Data napisania recenzji: 08-12-2017
Obsługa sklepu bez zarzutu. Dostawa bardzo szybka. Moje pełne zadowolenie z zakupu i jakości narzędzi jak i obsługi.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

ZNAJDZIESZ NAS
Newsletter